Penghargaan Blogger Mesra November 2014

Penghargaan
Blogger Mesra November 2014
– Bulan November 2014 pergi meninggalkan
kenangan buat kita semua. Kini Disember hadir menyatakan
2014 sudah hampir ke penghujungnya. Penghargaan buat sahabat blogger mesra yang
sudi menjengok blog picisan ini dengan komen dan teguran, mengimarahkan silaturrahim
alam maya.

Blogger Mesra November 2014

Senarai Blogger
Mesra November 2014

KK sertakan senarai ‘Blogger Mesra November 2014
antara sahabat yang sudi bertandang, beramah mesra dan berkongsi ekspresi hati
di ruangan komen sepanjang bulan November 2014. Kepada yang belum mengenali
bolehlah singgah ke blog mereka semua..
Muhammad Khairuddin Lim – www.kakitravelkhairuddin.blogspot.com
Bunda a.k.a KN – www.norazis2908.blogspot.com
Jari Manis – www.jarimanistravel.blogspot.com
Fidah Shah – www.whitebarley.blogspot.com
Hamidi SP – www.sentiasapanas.com
Belog Santai – www.myblogsantai.blogspot.com
Eshamz Halim – www.eshamzhalim.com
Ija Rashed – www.ijamawar.blogspot.com
Ahmad Zu Mal Md Rayi – www.duniazumal.blogspot.com
Akif Imtiyaz – www.akifimtiyaz3.blogspot.com

Penghargaan
November Dunia Siber

Penghargaan terima kasih juga KK ucapkan kepada sahabat blogger yang tidak tersenarai namun sentiasa sudi berkunjung dengan komen membina
sebagai sokongan persahabatan yang teramat tinggi nilainya. Tidak lupa juga
kepada silent readers diatas kesudian membaca juga mereka yang sudi memberi
cadangan melalui e-mel dan mesej di FB.
Penghargaan terima kasih juga buat sahabat blogger Bro Framestone yang sudi menulis entri ukhwah 
Mudah-mudahan bersama kita semua beroleh kebaikan
dan kejayaan… aamiin.

Terima kasih!!!
Salam Hormat
Khir Khalid
Khir Khalid

Socialpreneur, digital enthusiast, blogger dan content writer kepada agensi dan institusi di Malaysia > Profil Penulis.

Related posts

45 Thoughts to “Penghargaan Blogger Mesra November 2014”

  1. tahniah mereka yang tersenarai 😉

  2. ala, nama xde .. sobs sobs..

    tahniah semua! 🙂

  3. saya terkena tempias dengan perhargaan ini..list tak keluar kerana masih kalah dengan top komentar

  4. Thanks Khir & congrats to others…

  5. tahniah kepada semua..takde dalam senarai pulak..

  6. tahniah semua. moga ukhwah ini senantiasa berpanjangan.

  7. Sukarnya nak meletakkan diri dalam top 10 tu… Tahniah buat yg tersenarai 🙂

  8. mama tetap gagahkan diri berkunjung ke sini sejak berpindah.. maklumlah, line semput.. apapun tahniah kepada mereka semua..
    Mama Niza

  9. Tahniah semua, lya kekdg bz memg x smppt Sgt nak bw mcm dulu2

  10. Tahniah buat mereka yg tersenarai.

  11. tahniah kepada mereka yang rajin nie

  12. tahniah buat yg tersenarai.. dah lama x berlumba2 komen kat sini.. hehehe.. kekangan line tenet setelah graduate, x dapat lg merasa kemanisan wifi U seperti dulu.. hehehe

  13. tahniah kepada mereka..nanti nak terjah

  14. Tahniah..CP bulan November jarang singgah sebab sibuk bercuti..

  15. Alhamdulillah….banyak improvement dr bulan lps…hehe..
    thanks KK 🙂

    Tahniah pd yang lain juga

  16. mrk blogger yg saya kenali … 2x inti

  17. tahniah semua….. ada pulak terselit nama eshamz halim…. ekekeke….

  18. Zumal masih tersenarai. Thanks bro KK.

    1. Tahniah juga buat Abe MKL yg rajin tinggalkan komen 🙂

  19. Baru nak memanjangkan ukhuwwah dengan brother Khir

  20. Asalam KK wah tahnia sangat berhati mulia KK ni.,.,tahu hargai peminat blog KK ..tahnia ya ada hikmah semua tu

  21. Asalam tapi nampaknya blogger BONDA tak lagi datang jenguk blog Etuza..tak apa lah ya sebab komen dia di blog lain ada. harap maklum

  22. tahniah buat mereka….
    nk p terjah tgk…

  23. Tak rugi blogwalking di blog KK.. Blogger lelaki paling mesra..:)

  24. tahniah buat yang tersenarai
    keep it up KK =)

  25. wow Abe MKL di kedudukan tangga teratas tu heee

  26. Terima kasih Bro KK kerana menghargai kunjungan kami di sini..seronok baca cerita di sinu cuma kekangan masa tidak boleh datang buat kunjungan hari-hari

  27. Ehh…blog JM pun termasuk dalam list lah…alahai..buat2 terkejut kan heeee

  28. Tahniah juga kepada yang tersenarai dalam list, ye antara mereka juga rajin tinggalkan kmen di blog JM..terima kasih kalian..sambil lambai2 tangan..nampak x?

  29. Tahniah buat mereka2 yg tersenarai di atas… tahniah juga buat tuan tanah yang mesra ini… 😀

  30. Eh!.. baru perasan blog aku ada… terima kasih bro KK… sorry sebab kurang BW skrg ni sbb 2 bulan ni aku penuh dengan aktiviti outdoor… :D.. biler la nak lepak2 pekena nescafe tarik ngan bro KK lagi ni…

  31. Thanks KK ..tahniah semua yang berjaya ..Mak aii kita tergelincir ke tangga terbawah la pulak ..Alahai ..Apaon masih tersenarai ..Alhamdulillah ..

  32. tahniah pada member pengomen tegar……
    huwaaa sha dah terkeluar carta ekk?? sedihnya… ni yang nak kejar balik ni… hewhew…

Leave a Comment

CommentLuv badge