Khirkhalid.com : Segala perkongsian adalah dari perspektif peribadi penulis berdasarkan fakta pengalaman, pemerhatian, penglibatan dan perkongsian maklumat berdasarkan rujukan sumber-sumber sahih.
ARTIKEL
Setiap artikel bertujuan mendidik kesedaran, peringatan, dakwah dan pembangunan modal insan yang berbentuk komersil dan non-komersil untuk kebaikan pembaca. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran atau menyentuh emosi dan perasaan individu yang membaca.
VISUAL
Segala video, gambar dan artikel adalah dari sumber peribadi, carian google dan media sosial, semata-mata untuk tujuan yang dinyatakan. Jika ada pemilik hakcipta yang mendapati ada bahannya tersiar tanpa kredit rujukan, sila hubungi admin untuk dikeluarkan atau (backlink) kepada pemiliknya.
ULASAN
Segala komen, ulasan, pendapat atau pandangan pembaca adalah dibawah tanggungjawab sendiri. Sungguhpun begitu, adalah menjadi hak dan tanggungjawab admin untuk memadam atau tidak menyiarkan mana-mana komen mencurigakan, spam, lucah atau menyentuh sensitiviti yang boleh menjejaskan keharmonian semua.
IKLAN
Segala paparan iklan di blog ini adalah dibawah tanggungjawab pihak pengiklan sepenuhnya. Sila hubungi admin untuk perkhidmatan menulis advertorial dan review. Setiap advertorial akan diselidiki kesahihan maklumat sebelum dipersetujui demi kebaikan pembaca dan pelanggan.
ETIKA
Artikel laman web ini adalah karya terpelihara Khir Khalid Resources. Tidak dibenarkan menyalin mana-mana bahagian untuk keuntungan peribadi, organisasi atau komersil tanpa persetujuan. Admin tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang atau Digital Millenium Copyright Act sekiranya hak ini dicabul.
Pihak admin senantiasa bersikap terbuka dalam menjalin silaturrahim dan mengalu-alukan segala cadangan serta komen yang membina untuk kebaikan bersama pada setiap masa.

Kenali penulis di: Profil

Terima kasih.

Khir Khalid