Shaves2u
Memilih pisau cukur terbak merupakan antara perkara yang amat saya prihatin. Bercukur adalah rutin penting setiap pagi dalam menjaga kekemasan dan penerampilan diri.
Pelbagai jenama pisau cukur terkemuka telah pun saya cuba demi mendapatkan hasil pencukuran yang memuaskan. Ada yang sesuai dan juga tidak memuaskan, malah menyakitkan kulit disebabkan mata pisau yang tidak betul-betul tajam.
Sehinggalah saya temui Shaves2U yang memenuhi ciri-ciri bagi keperluan mutu pencukuran terbaik. Paling penting, boleh order terus secara online dengan mudah dan berpatutan.
Shaves2U - Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini,

Shaves2U – Pisau Cukur Bermutu Tinggi

Sebagai penggiat online, saya memang gemar mencari pelbagai informasi secara online, termasuklah alatan penjagaan diri seperti pisau cukur terbaik. Dari situ saya telah diperkenal dengan Shaves2U dan tertarik bila dapat mencuba Trial Kit yang boleh diperolehi melalui laman web Shaves2U.
Trial Kit Shaves2U didatangkan dengan set lengkap Premium Handle, Shave Cream dan katrij mata pisau 5-Blade. Packaging yang smart, disertai tips bercukur dengan Shaves2U. Permulaan untuk pengalaman bercukur terbaik dengan Shaves2U yang dihantar terus kepada anda.

Kelebihan Pisau Cukur Shaves2U

Memang banyak kelebihan setelah mencuba dan merasai sendiri pengalaman bercukur setiap pagi dengan Shaves2U… puas hati dan berbaloi!
Shaves2U mempunyai mata pisau bermutu tinggi dibuat di US dan Germany (SuperbUSA & German Built Quality) dengan 3 pilihan katrij iaitu 3-Blade, 5-Blade dan 6-Blade. Setiap katrij dilengkapi ‘moisturising lubrication strip’ dengan rekaan ‘anti-clog design’ bagi memastikan pencukuran lebih tajam dengan kekerapan lebih lama berbanding kebiasaan.
Shaves2U - Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini,
Ia juga mempunyai pemegang (Premium Handle) yang direka dengan ‘rubberised grip’ dan ‘weighted metal body’ untuk memberikan kawalan ‘grip’ maksima semasa bercukur. Shave Cream pun sejuk dan diperkaya dengan ramuan ‘anti inflamotary’ untuk mengurangkan kesan kemerahan selepas bercukur.
Saya sudah pun menggunakan Shaves2U ini. Tambahan pula, saya simpan janggut di bahagian dagu dan mahukan bahagian muka lain licin. Shaves2U memberi pencukuran yang tepat. Mata pisau 5-Blade (S5) ni memang efektif dan sesuai untuk saya. Terasa ketelitiannya setiap kali bercukur.
Anda boleh cuba Trial Kit di sini > https://shaves2u.com/shave-plans/free-trial.
Shaves2U - Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini,Shaves2U - Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini,

Subscribe Shave Plan Shaves2U Secara Online

Shaves2U memberi penjimatan kos sehingga 40% berbanding jenama terkenal lain.
Subscribe Shave Plan dengan hanya pembayaran shipment sebanyak RM6.50 untuk mendapatkan set Free-Trial dan memudahkan setiap kali pesanan dibuat mengikut perancangan dan kesesuaian masa. Setiap pesanan secara online akan dihantar terus kepada anda.
Kekal subscribe untuk mendapat penjimatan setiap kali memesan katrij mata pisau baru. Sebarang pesanan juga boleh diubahsuai dalam tempoh 14 hari pertama langganan secara online.
Shaves2U - Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini,
Justeru, subscribe Shave Plan dan sertakan kod promo S2UKHIRKHALID untuk 20% diskaun penjimatan di sini > https://shaves2u.com/shave-plans.
Shaves2U sememangnya pilihan terbaik pelengkap trend gaya hidup masa kini untuk keterampilan diri yang sempurna. Anda juga boleh ikuti pelbagai info terkini Shaves2U melalui rangkaian facebook dan instagram di bawah;
Shaves2U
Instagram: @shaves2U

18 Thoughts to “Shaves2U – Pisau Cukur Bermutu Tinggi Pilihan Gaya Hidup Kini”

  1. Pisau cukur ni salah satu keperluan juga sebenarnya.Jadi kena pilih yang selesa bila digunakan.

    1. Betul tu PC.. sbb tu Shaves2U ni berbeza, bukan shj dari segi pencukuran tetapi ada shaves plan yg memudahkan utk long term.

  2. Pilihan lelaki yg memahami tntg ktrampilan diri

    1. Shaves2U mmg puas hati sbb pisau tajam, pencukuran kemas.. mmg bagus utk keterampilan diri.

  3. muka yang dijaga rapi akan lebih kemas dan hensem..

    keyakinan meningkat dan 'awek' pasti suka..

    untuk itu pilihan terbaik untuk mendapat pisau cukur mestilah Shaves2u

    1. Hahaa.. kan.. mmg betul tu. Save money juga dan jngn lupa guna kod promo S2UKHIRKHALID utk 20% diskaun lagi.

    1. Terserlah aura maskulin dgn Shaves2U

  4. salam jumaat
    yaya singgh sini..tumpang ye =D

    1. Terima kasih singgah.. salam ukhwah Cik Yaya 🙂

  5. Shave yang elok memang memudahkan kerja2 perapian. Boleh cadangkan utk para suami di luar sana tu.

    1. Shave2u mmg rapi dan memudahkan. Mmg highly recommended

  6. Wah, sangat menarik ni. Keperluan untuk lelaki…

    1. Mmg sesuai utk keperluan lelaki.. menjimatkan. Boleh try subscribe plan dan dptkan trial kit percuma tu Zumal.

  7. menarik ni… sy nk cuba jg laa boleh buat hadiah kan?

    1. Mmg sesuai sgt buat hadiah.. trial kit tu pun cantik, dan memudahkan juga bila dah subscribe plan tu Anies.

  8. lebih hensem la lepas nih..
    pisau cukur utk cukur bulu muka xpe.. jangan pisau cukur untuk cukur duit org.. hehehe

    1. Hahaa.. bahaya klu jumpa jenis pisau cukur yg mcm tu.. adoii..

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.