Chamo Bangi repair iPhone
Jika ditanya mana nak repair iphone, smartphone dan gadget di sekitar Bangi, Putrajaya, Serdang dan Kajang, saya pasti rekemen Chamo Bangi. Menawarkan perkhidmatan repair smartphone face to face dan siap dalam masa 30 minit. Bagi yang ada masalah LCD pecah atau problem, nak tukar housing atau body, tukar bateri, masuk air atau water damage dan pelbagai lagi, Chamo Bangi merupakan one-stop centre dan iPhone repair specialist yang terdekat dan terbaik.
Purajaya, Bangi, iPhone Repair Specialist, Smartphone Repair Centre,

iPhone Repair Specialist Bangi Dan Putrajaya

Beberapa hari lepas, smartphone saya tidak berfungsi dengan betul ketika berurusan di Putrajaya. Bila smartphone problem… mulalah terfikir kos nak repair… takut mahal, nak beli baru belum ada bajet. Risau juga nak terjah ke pusat repair sembarangan. Takut kena ketuk harga, kena tinggalkan handphone beberapa hari dan macam-macam lagi yang difikirkan.
Masa tulah teringat rakan blogger Uncle Zuan pernah cerita tentang pusat repair iPhone, smartphone dan gadget, Chamo Bangi. Tak jauh dari Putrajaya, saya mengajak rakan blogger Afzal Sukasuki untuk teman. Dia pun kebetulan memang sedang mencari pusat repair iPhone specialist. Kami berdua pun berjumpa di Chamo Bangi. Lokasi mudah cari, premis pun cantik dan selesa.
Afzal Sukasuki, Khir Khalid, Blogger Malaysia,

Chamo Bangi Ada Warranty 6 Bulan Repair iPhone, Smartphone Dan Gadget

Chamo Bangi bagi warranty 6 bulan selepas repair iPhone, smartphone dan gadget. Berbeza dengan kebanyakkan tempat lain yang biasanya sebulan atau pun 2 minggu. Maka tak perlu risau tentang kualiti alat ganti mereka. Kita pun tak perlu menunggu lama sebab Chamo Bangi bagi tempoh 30 minit untuk repair smartphone kita… mereka memang pakar.
Bukan sekadar itu sahaja, sambil mereka repair ada disediakan tempat menunggu yang selesa. Kita pun boleh juga nak bertanya, berbual dan melihat sewaktu kerja-kerja repair dilakukan. Semua pakar repair smartphone di sini sangat baik, peramah dan mesra… bab harga pun amat berpatutan dan berbaloi. Sempat juga mengambil beberapa gambar dan vlog… seronok bila handphone dah dibaiki.
Purajaya, Bangi, iPhone Repair Specialist, Smartphone Repair Centre,Purajaya, Bangi, iPhone Repair Specialist, Smartphone Repair Centre,Purajaya, Bangi, iPhone Repair Specialist, Smartphone Repair Centre,
Justeru, saya sediakan alamat Chamo Bangi untuk rujukan di bawah. Tapi sebelum itu… istimewa buat pembaca blog KK… anda berpeluang mendapatkan khidmat repair iPhone, smartphone atau gadget dengan potongan diskaun harga sebanyak 10%. Apa yang anda perlu buat, hanya beritahu nama blog www.khirkhalid.com kepada mereka. Jangan lupa k!

Chamo – Smartphone Repair Centre

No. 50, Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650, Bangi, Selangor.
Landmark: Sebaris Sup Urat Keting (Blok tengah).
Waktu Operasi: 10 pagi – 9 malam (Tutup Ahad).
Hubungi: 018 988 6531 (Admin).
Jom tonton vlog, repair iPhone face to face di Chamo Bangi.

4 Thoughts to “Repair iPhone Face To Face di Chamo Bangi”

  1. Pasir gudang pun ada gak repair face to face ni..iphone jelah..

    ~ Kisahsidairy~

  2. dpt warranty tu yg best 😉

  3. wah..boleh dapat diskaun ye bila beritahu nama KK. Insyallah.,

  4. Bagus jugak macam ni. So boleh la tgk diorang repair. Mgkn boleh serap ilmu dan repair sendiri pulak lepas ni.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.