Teraju Utama Supply and Services
Perkhidmatan Renovation Rumah Teraju Utama – Ruang rumah, premis perniagaan dan pejabat yang cantik, menarik serta menepati citarasa hati adalah impian setiap pemiliknya. Atas faktor tersebut, ingin aku berkongsi maklumat tentang sebuah syarikat perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama yang senantiasa menekankan aspek kehendak dan kepuasan pelanggan dalam setiap urusan yang dilaksanakan.
Teraju Utama Supply and Services

Teraju Utama Supply And Services

Teraju Utama Supply and Services adalah sebuah syarikat bertaraf bumiputera yang berdaftar dibawah Kementerian Kewangan Malaysia untuk kerja-kerja perbekalan bukan sahaja kepada sektor kerajaan, malah sektor swasta. Ia menyediakan perkhidmatan “One Stop Center” untuk segala keperluan berkaitan renovation rumah kediaman, premis perniagaan dan pejabat di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban, Negeri Sembilan.
Secara jujur, pemilik dan juga pengurus syarikat Teraju Utama Supply and Services ini adalah sahabat persekolahan aku. Beliau akrab dengan panggilan mesra ‘Sunny’ dikalangan yang mengenali. Berdasarkan portfolio, pengalaman serta tanggungjawab beliau yang komited sebagai usahawan, perunding dan kontraktor, aku amat berbesar hati untuk berkongsi maklumat ini kepada sesiapa jua yang memerlukan khidmatnya. Anda boleh dapatkan khidmat nasihat secara personal berdasarkan pengalaman dan kemahiran beliau tentang segala urusan kerja-kerja pengubahsuaian sama ada untuk rumah, pejabat atau premis perniagaan anda.
Aku sertakan serba sedikit gambar kerja-kerja yang telah dilaksanakan untuk tatapan dan rujukan sahabat pembaca yang dihormati sekelian.

Kerja-kerja Mengubahsuai Teraju Utama

Mengubahsuai Bahagian Luar Rumah
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Mengubahsuai Bahagian Dalam Rumah
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, ubahsuai rumah, renovation
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, Rak baju
Mengubahsuai Ruang Dan Memasang Kabinet Dapur
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, kabinet dapur, Teraju Utama
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, kabinet dapur, Teraju Utama
Teraju Utama Supply & Services
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, kabinet dapur, ubahsuai rumah, Teraju Utama
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama, kabinet dapur, teraju utama
Anda juga boleh ‘add’ dan melihat maklumat kerja-kerja terkini disamping berinteraksi di laman Facebook di sini >>>> Teraju Utama Supply & Services.

Maklumat Perhubungan Teraju Utama 

Justeru, kepada sesiapa yang bercadang untuk mengubahsuai rumah, pejabat dan permis perniagaan bolehlah hubungi Sunny untuk perundingan dan khidmat nasihat melalui maklumat yang tertera dibawah.
Teraju Utama Supply and Services
Sunny 
011 1175 1776 (telefon/sms/whatsapp)
Perkhidmatan mengubahsuai rumah Teraju Utama
Aku sertakan sekali gambar agar anda lebih mengenali pengusaha Teraju Utama Supply and Services ini. Apalagi… hubungi bro Sunny untuk temujanji sekarang. Harga berpatutan, produk berkualiti, hasil memuaskan.
Highly recommended!
Salam Hormat & Salam Ceria
Khir Khalid
 
 

88 Thoughts to “Perkhidmatan Renovation Rumah Teraju Utama”

    1. Simpan no hp dia KH… ada rumah nnti boleh je call renovate.. 🙂

  1. Avatarikhwan yusuff

    wow!mmg cntik dn terbaik,,,,:D hebat!

    1. Mmg cantik kemasannya Ikhwan.. 🙂

  2. Avatar* OZIE MAHSA

    Thanks…good information. Buat masa ni belum lagi nak gunakan perkhidmatan ni….hiii

    1. Simpan info ni utk rujukan kak Ozie.. nnti senang nk rujuk bila perlu hehee… skrng ni bukan senang nk cari org yg boleh percaya bila bab2 rumah ni kan… 🙂

  3. AvatarIja Rased

    kerja yang kemas dan kreatif

    1. Mmg kemas kan Ija… cantik & kreatif… 🙂

  4. AvatarSylarius Yusof

    Kemas hasil kerjanya. Design pun menarik, sesuai dengan peredaran zaman.

    1. Mmg betul tu Sylarius… up to date kan… 🙂

  5. Memang hebat eh….semua memang menepati selera pelanggan..

    Semalam cik akak tak boleh masuk blog nie…huhu..alhamdulillah dapat juga komen

    1. Betul tu cik akak… cantik2 kemasannya…

      smlm ada masalah dns error, tp dah check dgn domain. Nasib baik ok dah.. 😀

  6. cantik juga pengubahansuaian yg dibuat..
    design kemas.. dan up2date!

    insaallah rumah x de lg..tapi no telefon boleh save dlu.. 😛

    kbox n white cafee 😛

    1. Save jngn x save bro Sobri… nnti apa2 senang… 🙂

    2. insaallah..akan save.. x pun bleh bg ahli kluarga yg lain kalau nak pakai..
      klix2

    3. Cantek.. thanks bro Sobri.. 🙂

  7. Menarik semua design ya cantik2

    1. Mmg menarikkan Lya… kreatif & cantik… 🙂

  8. kalau ada budget lebih boleh buat pengubahsuaian satu rumah…cantik la..

    1. Simpanlah no & info dia ni Aida.. apa2 nnti boleh bincang. Org Johor jugak… 🙂

  9. hasil kerja yang cantik dan kreatif…

    1. Mmg cantik & kemas juga Mama Amir… 🙂

  10. AvatarRDZ Z

    Good luck Teraju Utama Supply and Services. Semoga banyak tempahan lepas ni..

    1. AvatarRDZ Z

      Isi dua tabung petang di sini…

    2. Aamiin.. thanks Raudzah.. 🙂

  11. cantiknya,bila lah nak dpt rumah cam gini..

    1. In shaa Allah Haslinda… akan dpt nnti… aamin. Mmg cantik kan… 🙂

  12. Thanks for sharing. Cantiknya. Suka tgk dapur tu.

    1. Mmg cantikkan… boleh call je Fiza klu interested.. 🙂

  13. AvatarVee Sandi

    kos renovate kat bandar tinggi … jiran sebelah , beli bahan n buat sendiri … kkbox sementara tggu waktu berbuka …

    1. Untuk yg tahu & ada masa oklah kot… klu tak tahu maunya jadi transformer brg2 tu nanti huhu.. 😀

  14. baru dapat masuk blog anda….semalam pun susah….ok.

    1. Smlm ada masalah teknikal dgn domain… dia org dh updatekan dns… segala kesulitan amatlah dikesali… 😀

  15. blog semakin popular…ramai peminat nampaknya.

    1. Hehee… blog picisan je sahabat… mcm retis pulak ramai peminat eh… 😀

  16. menarik design nyer…unik

    1. Unik kan… bolehlah contact dia Izan klu ada projek interior yg nk discuss… 🙂

  17. hbat2 kawan khir..hehe..mmg cool cara ubahsuainya..

  18. cantiknya! rumah kampung buat x? hehe

    1. Klu sesuai tempo ok je kot… 😀

  19. Wah! Selepas ni tak menang tanganlah Abang Sunny kita ni menerima tempahan! Cantik dan kemas hasil kerjanya.

    1. Hahaa mudah2an BM… mmg kerjanya kemas & cantik. Saya tengok pun syok… 😀

  20. tolong menolong sesama kita..support bisnes bumiputera..

    1. Mmg betul tu sis… mmg patut kita sokong kpd yg komited mcm ni.. 🙂

  21. All the best Mr Sunny…
    Semoga murah rezeki selalu…
    And thanks Khir..kerana menyokong usahawan bumiputera…and sahabat kita 🙂

    1. Aamiin.. no problem Fidah.. semoga terus maju & berjaya.. 🙂

    2. Awak pun klu nak renovate rumah, pastikan guna khidmat Mr Sunny tau… 🙂

  22. AvatarEshamz Halim

    Terima kasih sbb sharing bro…. mmg lawa-lawa jugak dia buat kan…. kalau ada rezeki mmg nak renovate rumah ni..lebih2 lg kat dapur..byk nak kena buat balik…. 😀

    1. Ada bajet nnti calllah dia… boleh bincang mcm mana nak diubahsuai secara personalize, sbg kawan… klu x ok aku x share info ni bro Sham hehee… 😀

  23. Avataracik idah

    Cantik dan kemas hasil kerjatangannya…

    1. A ah kan Idah… mmg cantik & kemas… 🙂

  24. AvatarAnonymous

    Huhu ..kabinet dapur tu dah lama mengidam..tp ssh la bl sewa rumah mcm kathy ni.

    1. Tak pe Kathy, simpan je no dia. Nnti ada rumah bila2 boleh contact. Pasti lagi bertambah2 pilihan nnti… 🙂

  25. saya simpan no dia dulu..nanti senang nak contact.tengah mencari kontraktor bumi..

    1. Simpanlah… mmg highly recomended Azlealee… 🙂

  26. AvatarYumida Huda

    cantik hasil kerja mereka
    bila tengok deko2 mcm ni..excited nak tunggu rumah siap
    masih lg dlm pembikinan
    patutnye dah siap bulan jun thn lepas, sampai skrg x siap2

    1. Mmg cantik kan Yumida… semoga cepatlah siap rumah tu… aamiin.. 🙂

  27. wah.. menarik nih… designnya boleh tahan..

    1. Mmg menarik pn Maria… cantik & mmg kemas… 🙂

    1. A ah… mmg kemas Mar… menarik… 🙂

    1. Yup Anies… 100% milik bumiputera… 🙂

  28. nampak kemas hasil kerja syarikat ini…boleh rekemen kat kawan2 yang tengah nak renovate rumah ini…hehehe

    Regards.
    -Strider-

    1. Mmg kemas & berkualiti… mmg boleh rekemen bro Strider… 🙂

  29. salam bro khir!lamanya tak singgah sini..hehe..
    wahh..high recommended ye..mmg nampak kekemasan hasil kerja dorg ni…

    1. Wkmmsslm Niesa… mmg kemas hasil kerja mereka, sbb tu highly recomended… 🙂

  30. AvatarLynn Munir

    Selalu tengok hasil kerja dia yg di up load pic nya di fb. Mmng cantik dn kemas. Wah , ini baru betul kawan baik. Tlg promo habis-habisan ni Khir.

    1. Kengkawan saling membantu kak Lynn… lagi pun dia mmg komited dlm kerja-kerja yg dibuat. Mmg cantik & kemaskan.. mmg kena promo habis2an… 🙂 🙂

    1. Mmg pro Uncle Gedek… 🙂

  31. cantiklah hasil kerjanya ,,nampak kemas dan menarik

    1. Mmg cantik & menarik Acik… kemasannya pun bermutu.. 🙂

  32. BW di sini…promoted content, Invest + Oldtown tuk khir 🙂

  33. Amboi, siap promosi lagi tu. Memang rekaannya sangat menarik. Kalau ada rumah sendiri nanti nak juga buat macam ni.

    1. Mmg boleh sgt cikgu Helmi. Simpan jelah no dia, nnti apa2 nk renovate rumah nnti boleh rujuk khidmat dia cikgu… 🙂

  34. Kalau ada rezeki lebih teringin juga zumal ubahsuai rumah nie 🙂

    1. Boleh je call nnti Zumal bila nak buat.. 🙂

  35. cantik hasil kerjanya, berkenan tengok dapur kaler merah tu 😉

    1. Nnti bolehlah suruh abg suami call dia utk ambil ukuran dapur CN.. 🙂

  36. macam entry sponsoe aje ni en khir
    dapat cantik hasil dia

    1. Advertorial kan.. tp hanya yg layak & terpilih shj. Highly recomended by Khir Khalid tu haaa. Boleh call je mr Sunny… 🙂

  37. Wahhh terbaik la khir…nampak kemas cantik dan menarik..

    1. Mmg menarik & kemasannya pun amat berkualiti AI… 🙂

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.