Pemenang Jersi Bola Sepak, Yoodo,

Yoodo guys!.. sebelum ini saya ada berkongsi info peraduan Menangi Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Daripada Yoodo sebagai sebahagian kempen Yoodo Bola sempena World Cup 2018.

Terdapat 6 Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Yoodo telah diumumkan baru-baru ini dan menerima jersi bola sepak ditandatangani oleh Messi, Neymar dan Hazard. Pengumuman pemenang telah dibuat melalui Facebook Live, seminggu selepas Perancis menjulang trofi Piala Dunia. Peraduan ini adalah eksklusif untuk para pelanggan Yoodo.

Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Yoodo,

 

Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Yoodo

 

“Tahniah kepada semua pemenang yang bertuah! Tahun ini perlawanan bola sepak membuatkan penonton tidak berganjak dari tempat duduk masing-masing. Kami sangat gembira kerana penyertaan yang diperolehi setiap hari dan berdasarkan kejayaan peraduan ini, Yoodo pastinya akan merancang lebih banyak peraduan dan hadiah seperti ini” – Farid Yunus, Yoodo.

Kevin Kumar, 23, dari Port Dickson, salah seorang pemenang jersi yang ditandatangani Hazard merupakan pelanggan Yoodo sejak 5 bulan lalu.

Apabila ditanya mengenai pasukan yang disokongnya, dia berkata “Tahun ini Perancis mempunyai pasukan kebangsaan yang lengkap dan kuat dan sebab itu saya terfikir mereka mempunyai peluang yang cerah untuk memenangi perlawanan tersebut”.

Teruja dengan kemenangan yang tidak dijangka, dia menambah, “Saya sangat gembira dapat memiliki jersi Hazard kerana prestasinya sepanjang perlawanan dan kejohanan Piala Dunia sangat baik”. Peminat tegar bola sepak ini berkata dia tidak sabar hendak membingkaikan jersi yang dimenanginya di mana ia melengkapkan koleksi poster bola sepak di biliknya.

Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Yoodo,

Kevin ingin melihat lebih peraduan dianjurkan Yoodo. Mengulas pengalamannya, “Saya membuat keputusan mencuba Yoodo kerana saya boleh mengubah suai pelan sendiri. Setakat ini ia sangat baik. Saya sentiasa mempunyai liputan 4G penuh dan perkhidmatan pelanggan Yoodo ‘Live Chat’ amat membantu.”

Ahmad Marzuki, 40 dari Terengganu, pemenang jersi yang ditandatangani Messi bersetuju, kerana dia memilih Yoodo selepas membandingkan harga antara telco yang berbeza. “Yoodo adalah yang terbaik dari segi mampu milik.”

Jersi yang ditandatangani Neymar telah dimenangi oleh Phoon Shiuh Jer, 22, dari Seremban.

Merupakan penyokong Manchester United, dia merupakan pelanggan Yoodo sejak awal Februari lalu. “Saya sangat menyukai Yoodo kerana ia berpatutan dan pelan saya mengikut pilihan sendiri. Kerana fleksibilitinya, saya menukar pelan setiap bulan. Pembekal perkhidmatan lain kadang-kadang memberikan banyak data yang tidak digunakan,” kongsi Shiuh Jer.

Dia mengetahui mengenai peraduan Yoodo di laman Instagram @yoodomy. Merasakan peraduan tersebut mudah untuk disertai, dia kini berasa sangat bertuah kerana telah memenangi jersi yang ditandatangan Neymar. Shiuh Jer juga berharap untuk mengambil bahagian dalam lebih banyak peraduan dan memenangi hadiah dari Yoodo.

Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Yoodo,

 

Senarai Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Yoodo;

1. Lai Kuan Soon – Jersi Hazard.
2. Kevin Kumar – Jersi Hazard.
3. Phoon Shiuh Jer – Jersi Neymar.
4. Anuar Abd Rahman – Jersi Neymar.
5. Syed Ahmad Marzuki bin Syed Abdullah – Jersi Messi.
6. LT M Alif bin Abd Hamid – Jersi Messi.

Yoodo adalah pembekal perkhidmatan mudah alih digital yang memberikan pengguna pilihan dan kawalan muktamad untuk menyesuaikan sepenuhnya pelan mudah alih mereka kepada apa sahaja yang sesuai dengan keperluan tanpa gimik, caj tersembunyi atau komitmen.

Yoodo kini mempunyai promosi yang berlangsung sehingga akhir bulan September. Aktifkan SIM Yoodo pertama anda dan dapatkan 20GB data secara percuma.

Info lanjut Yoodo boleh layari www.yoodo.com.my.

Pengisian terdahulu;
> Menangi Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Daripada Yoodo

4 Thoughts to “Pemenang Jersi Autograf Bintang Bola Sepak Dunia Yoodo”

  1. Tahniah kepada semua yang berjaya….

  2. Ceria dan bahagia tengok wajah pemenang.

  3. Tahniah kepada semua pemenang

  4. perrghhhh dasat lah!x dpt jumpa diorg dpt jersi diorg pun dah kira awesome!

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.