Khidmat Pemasaran

“Google is the new corporate homepage” – Jeremiah Owyang

Pernahkah anda memikirkan cara terbaik untuk memanfaatkan potensi teknologi digital bagi memperkukuh kepercayaan prospek dan pelanggan?

Hari ini, ramai dalam kalangan peneraju industri bersependapat; sekiranya kerjaya atau perniagaan yang kita usahakan masih tidak ditemui di enjin carian dan media sosial, bermakna kita masih belum betul-betul berniaga. Kewujudan di ruangan digital sememangnya menjadi aset perniagaan.

Potensi digital inilah juga antara landasan yang telah membuka kepercayaan industri dalam amanah untuk kami mengurus platform dan kandungan digital organisasi merangkumi sektor komersil dan PKS sehinggalah usahasama agensi dan institusi dalam memperkukuh prospek pasaran digital.

Khidmat Pemasaran Digital

Terdapat pelbagai cara untuk kita cipta ‘visibility’ di ruangan digital ini. Namun paling penting adalah memastikan agar ia dapat membina ‘establishment’ yang mampu menjana ‘leads & conversion’ untuk perniagaan.

Penglibatan lebih 10 tahun dalam pemasaran kandungan berserta sokongan pemasar digital bersekutu, kami bertanggungjawab menjayakan pelbagai aspirasi pemasaran organisasi, antaranya merangkumi;

Integrasi Pemasaran – Khidmat integrasi ‘inbound marketing’ dalam membangun dan mengurus aset digital perniagaan merangkumi pemilihan platform yang tepat sehingga mengurus niche dan kandungan dalam memperkukuh prospektus pasaran digital.

Pemasaran Kandungan – Mengurus authoriti digital melalui pemasaran kandungan untuk portal, laman web dan media sosial organisasi serta integrasi platform Marketplace dan eDagang. Turut merangkumi optimasi enjin carian (SEO), pemasaran enjin carian (SEM) dan pemasaran media sosial untuk capaian kempen, leads & conversion pasaran digital.

Pemasaran Media Outreach – Mengurus digital media channel, content schedule dan media kit kempen pemasaran digital, termasuk penyeliaan ‘media online’ dan ‘influencer marketing’ dalam mempertingkatkan kredibiliti digital organisasi dan potensi capaian pasaran.

Kami menyediakan solusi agar anda dapat lebih fokus dalam dominasi kepakaran anda. “Great brands always focus on things they are good at and leverage on others to handle the rest”… begitu juga perniagaan anda.

Kredibiliti Pasaran Digital

Memperkukuh potensi digital amat penting dalam dunia hari ini kerana ia adalah satu pelaburan yang kos efektif bagi menyokong aspirasi perniagaan.

Terdapat pelbagai realiti dan idea pemasaran yang turut dikongsikan di website ini, artikel di Marketing In Asia dan Utusan Malaysia terbitan setiap Selasa. Moga ia juga menjadi panduan yang memberi nilai tambah bermanfaat.

Justeru itu, sekiranya anda memerlukan khidmat pemasaran digital untuk organisasi dan perniagaan, sebarang pertanyaan atau perbincangan lanjut boleh diutarakan melalui emel atau ‘contact form’ di bawah.

Terima kasih & salam sukses.

Biodata Khir Khalid di > PROFIL.

HUBUNGI:

Emel: khirkhalidmy@gmail.com

ATAU CONTACT FORM INI: