Sunshine Kelly
Baru-baru ini saya berpeluang santai bersama rakan blogger Sunshine Kelly selepas program pembentangan Indeks Kesihatan AIA 2016 di Yellow Apron Restaurant, Petaling Jaya. Apa yang menarik ialah pada awalnya memang tidak sangka akan berjumpa. Kesempatan waktu selepas acara membuka peluang bersembang mengopi… coffee chat… yeah!Sunshine Kelly, Khir Khalid, Blogger Malaysia,

Blogger Sunshine Kelly

Saya kenal beliau sekitar 2013 melalui program Penjara Sejahtera dimana blogger telah diundang melawat Penjara Kajang bagi mengetengahkan isu koreksional. Saya merupakan motivator dan blogger yang berkongsi isu berkaitan dan terlibat bersama blogger-blogger hebat Malaysia.
Selain itu, pernah juga turut bersama dalam beberapa acara dan program antaranya Pelancaran 1600 Pandas dan Mitsubishi Electric. Penghargaan terima kasih juga buat Bro Framestone memperkenalkan beberapa projek blogging. Ia juga menjadi antara asbab saya mengenali Kelly.

Blogger Kecantikan, Fesyen Dan Gaya Hidup

Walaupun lama kenal, inilah kali pertama dapat bersama bersembang santai. Coffee chat istimewa kerana berpeluang mengenali dengan lebih mesra disamping berkongsi pelbagai perkara termasuk berblogging dan travel. Kelly seorang yang friendly.

Jom terjah blog Sunshine Kelly di www.sunshinekelly.com.

sunshinekelly.com
Sorry Kelly… curi header blog you hehe… 🙂
Selain acara blogger kolaborasi pelbagai pihak yang menjadi perkongsian blog ini. Saya terpanggil untuk turut memahatkan jurnal pertemuan personaliti rakan-rakan blogger sebagai menghargai perkenalan dan silaturrahim rakan blogger dan industri online.
Thanks Sunshine Kelly… may friendship lasts forever!! 🙂

14 Thoughts to “Coffee Chat Bersama Blogger Sunshine Kelly”

  1. AvatarUncle Zuan

    wah best lineup blogger yang hadir.

  2. mmg suka borak dengan Kelly…always down to earth 🙂

  3. Selain berukhuwah…dalam masa yang sama boleh bertukar pandangan kan Bro KK…kongsi ilmu menambah input positif..alhamdulillah..

  4. wahh..terus terjah ke blog kelly;)

  5. wah cantik manis blogger kelly baik budi orangnya ni

  6. AvatarNurfaezah Abdullah

    bestnya dapat jumpa kawan blogger huhu

  7. wah seronoknya dapat berjumpa rakan blogger
    saya penah juga. serius seronok walaupun kejab aje
    anyway saya baru pertama kali kenal blogger sunshine ni =)

  8. boleh tahan gak barisan blogger yang hadir pada hari tu…boleh laa nanti baca blog kelly plak…

    Regards,
    -Strider-

  9. tuan Khir semakin jauh ke hadapan…bersama blogger bukan Melayu boleh menambahkan network diluar konuniti ..tahniah tuan

    p/s : blogger Kelly boleh tahan orangnya bersama orang handsome macam KK

  10. Best dapat jumpa kawan blogger. Nak terjah blog dia jap ☺

Leave a Comment

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.