Sertai Projek 2017 Blog Retis Bro Framestone

Baru-baru ini viral di laman sosial
tentang Projek 2017 Blog Retis anjuran Bro Framestone. Merupakan inisiatif
terbaru memperkasa lagi silaturrahim dikalangan komuniti bloggers dengan mencipta bakat sebagai
Vlogger. Aktiviti yang pasti menarik buat semua rakan bloggers dan social media
influencer pada tahun 2017 ini.
Vlog, Vlogretis, Blog Retis,

Vlog – Projek 2017 Blog Retis

Menurut Bro Framestone, Projek 2017 Blog Retis terbahagi kepada beberapa fasa. Sebagai permulaan beliau sedang mencari mereka
yang berani untuk bercakap di hadapan kamera. Selain itu, menjadi platform yang
baik buat bloggers untuk melatih bercakap dalam bentuk video.   
Antara sebab utama adalah
untuk bersama sebagai komuniti dan memenuhi permintaan pasaran yang
sanggup melaburkan lebih bajet untuk kandungan video berbanding penulisan.
Malah Bro sendiri telah beberapa kali ditawarkan projek berbentuk video atas
permintaan pelanggan.

Vlog Blogger Malaysia Projek 2017 Blog Retis

Projek 2017 Blog Retis Vlog ini bukan bermaksud
penulisan blog tidak lagi releven, tetapi blogger sendiri perlu mendepani peluang tersedia dalam era teknologi digital ini. Bloggers
adalah golongan selayaknya menyahut peluang menulis dan
bercakap secara online… baru ada lebih ummpphh!
Tonton vlog saya – Teaser #Projek 2017 #Blog Retis… jom jom.. yeay!!
Saya pun masih belajar… berbeza bila bercakap depan lensa sendiri… kita sama-sama belajar. Aktifkan Youtube yang bersawang, kongsi ilmu, subscribers, silaturrahim, peluang, rezeki dan macam-macam lagi. So… ada bran!?… hanya perlu upload video berdurasi 1 minit setiap hari pada 2017 ini.

Related posts

12 Thoughts to “Sertai Projek 2017 Blog Retis Bro Framestone”

  1. Satu lagi cabang kepada blog (penulisan),,vlog (video blog)..support Bro KK.. 🙂

  2. Haha..terbaik video bro khir..

  3. wah hebat tu vblog pula..moga berjaya

  4. selagi sesuatu itu ada manfaat sila teruskan…

  5. el

    makin lama makin syiokk la bervlog ni
    tp kenalah kreatif dlm menghasilkan vlog yg best kan KK hihi
    jom2 yeay..dah tersampuk ngan tagline uols ni aduihhhh haha

  6. teringin nak join
    tapi malu2 meow…hihi

  7. wahhhh semakin mara ke hadapan syabaslah!

  8. semakin ke arah perubahan good luck KK

  9. gud luck Khir…tapi x leh tengok plak vlog khir ni…

  10. komitmen kna kuat nih.. hehehe
    all the best..

  11. Tahniah Khir. Melangkah setapak lagi kehadapan
    Macam best jugak eh..tapi Mak malu la..haha

  12. mamat baju jingga tue, hensem la

Leave a Comment

CommentLuv badge